Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului de comenzi.

Datele colectate pe acest site sunt prelucrate de SC AQUA Publis SRL, operator de baza de date cu numarul 28553 inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu character personal.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii siteului in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea companiei si a tertilor cu care SC AQUA Publis SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.